Péntek 13-a


Nincs is szebb nap arra, hogy elindítsuk útjára a blogunkat, mint ez az esős-havas péntek 13-a, főleg ha az embert még egy madár is lepottyantja → egyértelmű égi jel. 
 Na de térjünk a lényegre: mi a csuda az a 'blåbär' és mi a blog célja? 
Kezdjük azzal, hogy ez a pofás kis szó, blåbär (ejtsd: "blóbeer") svédül áfonyát jelent. Persze relatív, kinek milyen asszociációja támad ennek hallatán, de engem már eleve a külalakja is megragadott azzal az egzotikus karikás a-val (tényleg így mondják), nem is beszélve arról, hogy az egyik legkedvencebb gyümölcsöm, ami gyönyörűen tud színt váltani és még egészséges is, tehát tuti kombináció. :) 
A blog egyrészt egy sor ajánlót fog tartalmazni, másrészt lesznek útinaplók sok-sok fotóval és különböző bölcsességek az egészséges (főképp vegetáriánus és egyre cukormentesebb) táplálkozással kapcsolatos tapasztalatainkról. Az alapötlet tehát az, hogy bekapcsolódjunk az árba, hiszen annyi kreatív, hasznos és inspiráló dolgokra bukkantunk már rá más blogok révén, hogy butaság lenne nem ezt nem továbbítani és hozzáadni a magunk felfedezéseit.
amikor a teásbögre modern festőnek képzeli magát

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések